Voor bedrijven & organisaties

Gratis verzending vanaf € 250,-

Groot assortiment producten en merken

Levering volgende dag op voorraadartikelen

Uw zakelijke IT dienstverlener

Dell

Afbeelding Dell PowerEdge servers

Dell PowerEdge servers

Laat uw klanten kennismaken met Dell Technologies PowerEdge servers, zodat ze kunnen profiteren van de P.O.W.E.R (Performance, Open management, World-class support, Exceptional value, Reliability) oftewel prestaties, open management, support van wereldklasse, uitstekende waarde en betrouwbaarheid die u inmiddels gewend bent.

Afbeelding Dell PowerVault storage

Dell PowerVault storage

De PowerVault ME4 is een eenvoudig in gebruik, betaalbaar en een krachtige storagearray op instapniveau, speciaal gebouwd voor prijsgevoelige MKB-, ROBO- en OEM-markten en geoptimaliseerd voor SAN / DAS. De nieuwe ME4-array is ideaal voor direct-connect op Dell-servers of als gedeelde SAN-opslag. Het maximaliseert het gebruiksgemak van storagearrays, heeft een beschikbaarheid van 5-9, is uitgevoerd met een actief-actieve ALUA-controller systeem en bezit toonaangevende virtualisatie-integraties met VMware en Microsoft om te voldoen aan de behoeften van gevirtualiseerde applicatie- en database-workloads zoals Exchange-implementaties en virtuele server infrastructuur.

Afbeelding Dell Networking

Dell Networking

Het netwerk moderniseren van edge naar core naar cloud dell emc biedt innovatieve waardevolle softwaredefined netwerkoplossingen. Dell emc powerswitch, open networking en smartfabric moderniseren het netwerk van edge tot core tot cloud.

 
Button